Heeft u artrose en wilt u hier meer over weten?

Dan is Artrose Gezond er speciaal voor u. Artrose Gezond brengt mensen met artrose in de regio Rijnmond in contact met onderzoekers, behandelaars en met elkaar. Door kennis en ervaring uit te wisselen, willen we de gezondheid van mensen met artrose verbeteren. Artrose Gezond is een initiatief van het Erasmus MC.

Binnen Artrose Gezond is een nieuwe studie opgezet om te onderzoeken waar mensen met artrose behoefte aan hebben op het gebied van voorlichting over deze aandoening. Hiermee wil men onderzoeken of er bijvoorbeeld bepaalde eigenschappen zijn die richting geven aan hoe, door wie en waarover patiënten voorgelicht willen worden. Wij hebben een vragenlijst opgesteld welke inspeelt op deze onderwerpen. Daarbij krijgen deelnemers ook de ruimte om hun mening te geven over voorlichting die zij eerder ontvangen hebben en wordt er aan hen gevraagd wat zij vinden van een bepaalde voorlichtingsmethode (video of website) die zij in de vragenlijst te zien krijgen.

In de toekomst wil men de artrose zorg verder verbeteren door de voorlichting beter op de persoon aan te passen. Om dit zorgvuldig te kunnen doen, is het van belang dat zo veel mogelijk artrose patiënten deze vragenlijst invullen.

Uw medewerking wordt van harte aanbevolen!

De vragenlijst vindt u hier: https://erasmusmcsurvey.erasmusmc.nl/artrosegezond/ls/index.php/652626?lang=nl

Website Artose Gezond: