Het tv-programma Kassa doet – naar aanleiding van de uitkomsten van eerder onderzoek – een uitgebreid onderzoek onder verschillende patiëntenverenigingen naar de gebruikersvriendelijkheid van medicijnverpakkingen voor patiënten die last hebben van hun botten, gewrichten, spieren en/of zenuwen, en naar de mogelijke oplossingen.

Zij willen daarom heel graag via onze organisatie in contact kunnen komen met onze leden.

Wij werken hier graag aan mee en op hun verzoek plaatsen wij deze enquête op onze website, zodat iedereen hieraan kan meedoen. Om mee te doen aan het onderzoek klik op de volgende link.:  https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/enqute-ervaring-openen-van-medicijnverpakkingen-van-patinten

Binnenkort wordt in de uitzending van Kassa op deze enquête teruggekomen. Met onze aandacht voor de gebruikersvriendelijkheid van medicijnverpakkingen kunnen we indirect ook de patiënten zelf helpen.

Mocht uzelf de enquête niet invullen, kunnen naasten dat uiteraard namens u doen.

De enquête inzenden kan tot 3 maart 2021.