Waar moet ReumaNederland zich op richten om het leven met een reumatische aandoening te verbeteren? Grijp uw kans om mee te denken door de vragenlijst in te vullen. 

ReumaNederland wil echt het verschil maken voor mensen met reuma. Maar, waar hebben patiënten behoefte aan? Wat moet er beter? In de afgelopen tijd hebben wij met veel mensen met reuma en hun naasten gesproken over reuma en wat er concreet aan gedaan moet worden. En we hebben met mensen uit de wereld van reuma behandeling en reuma onderzoek gesproken om te weten waar de kansen liggen. U kunt ons helpen de goede keuzes te maken. 

Vertel ReumaNederland waar wij ons op moeten richten en vul de vragenlijst. Iedereen kan meedoen! Van patiënt, naasten en vrijwilliger bij ReumaNederland tot donateur, zorgverlener en onderzoeker.

U kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk vrijdag 20 november 2020. We hebben een korte en een lange versie. De korte versie duurt ongeveer 5 minuten. De lange versie ongeveer 20 minuten. U kunt aan het einde van de korte versie kiezen of u doorgaat naar de lange versie of niet. Het is mogelijk om de vragenlijst tussentijds op te slaan en later af te ronden.

Doet u mee?