Vakantieweek RPV’s Rotterdam en Dordrecht en overige belangstellenden van 30 mei tot 6 juni 2020.

Na het succes van vorig jaar hebben we weer een optie genomen op een vakantieweek in Luyksgestel in hotel De Postelhoef

Het is een 3-sterren familiehotel met voldoende aanpassingen voor de meesten.

Op de benedenverdieping zijn alle kamers aangepast met hoog/laagbedden en aangepaste douche en toiletruimte. Op de bovenverdieping zijn ook mooie 1-persoonskamers, maar deze zijn alleen met een trap bereikbaar. Dus kunt u nog traplopen dan is dat zeker aan te raden hiervoor te kiezen om verzekerd te zijn van een 1-persoonskamer.

Het hotel biedt zowel binnen als buiten voldoende gezellige ruimten om te relaxen. Wij kunnen van het aanbod van dit hotel gebruik maken in de week van 30 mei tot 6 juni. Dan verzorgt men daar een Postelhoef De luxe arrangement.

Download hier het aanmeldingsformulier en hier het uitgebreide informatieblad.

Dit arrangement is inclusief:

• Ontvangst op de Postelhoef met koffie/thee en iets lekkers

• Verblijf op basis van vol pension (ontbijt en lunch in buffetvorm, 3-gangen diner,dat aan tafel geserveerd wordt).

Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

• Om 10.30, 15.00 en 20.00 uur koffie en thee van de koffie en theebar als men in het hotel aanwezig is.

• Aangepaste kamers of kamers met losse hulpmiddelen zoals handgrepen/douchestoel, die op aanvraag geplaatst kunnen worden.

• Een aantal halve dagtochten, waar onder dit jaar een safari bij de Beekse Bergen.

• Extra hapjes en verrassingen tijdens de avonden waarin diverse artiesten hun opwachting maken (er komt o.a. een Shantykoor optreden en ook de bingo zal niet ontbreken)

• Gratis WIFI

• Een touringcar voorzien van een lift

• Indien gewenst hulp van thuiszorg

• Haal en brengservice vanaf een centraal opstappunt in Rotterdam en in Dordrecht (helaas kunnen er geen scootmobielen mee in de bus, maar wel electrische rolstoelen).

De kosten voor deze week all-in zijn € 625,00 per persoon. Toeslag 1-persoonskamer € 10,00 per nacht

Hierbij komt de toeristenbelasting € 1,50 pp per nacht.

Ook voor deze reis geldt: niets moet, alles mag. Als u niet aan een excursie wilt meedoen is dat geen probleem…..en dat geldt ook voor het avondprogramma.

Voor een uitgebreide impressie kunt u de website bekijken: www.postelhoef.nl

Of op de facebookpagina van De Postelhoef.

Faciliteiten van het hotel

• Sfeervol restaurant voor al uw maaltijden(met dieetwensen wordt rekening gehouden) “de keuken wordt omschreven als “subliem”!

• Souvenirwinkel

• Recreatiezaal met podium, beamer en microfoon

• Diverse uitgebreide terrassen

• Grote tuin met verscheidene zit mogelijkheden

• Jeu-de-boulesbaan

• Verwarmd buitenzwembad ( Zelf badjas meenemen!)

• Gratis te gebruiken fietsen (in overleg met de receptie)

• Verschillende fiets en wandel routes

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld, vooral voor de 1-persoonskamers is het belangrijk om op tijd aan te melden.

Omdat er meer capaciteit is in dit hotel kunnen ook niet-leden van de RPV’s deelnemen aan deze gezellige vakantieweek! Geef u op met echtgenoot, vriend of vriendin of familielid!

U kunt zich aanmelden voor deze fantastische week door het aanmeldingsformulier voor 1 april volledig ingevuld te sturen naar:

Wilma Damen

Puttenstein 27

3328 BK Dordrecht

Tel. 0644271240

Ik stuur alle aanmeldingen door naar de Postelhoef en van hen krijgt u een factuur.

Als u geen reis- en/of annuleringsverzekering heeft kunt u deze bij uw eigen bank of tussenpersoon afsluiten.

Meer informatie is ook te verkrijgen bij Joke de Vries, tel 06 5151 4209