2020-03-31_11_43_21-digitale_collecte IMG_0086_aangepast Rotterdam haven_aangepast zevenhuizerplas

Nu online lessen Move Well Flow

Zolang de regels omtrent COVID-19 aangeven zoveel mogelijk thuis te blijven, kunnen we gelukkig online blijven bewegen én verbinden.

Mijn naam is Annemarie Labinjo en ik geef bewegingslessen voor mensen met reuma. Nu COVID-19 speelt, zijn de meeste mogelijkheden om fit en vitaal te blijven door beweging op dit moment weggevallen. Misschien die van jouw ook? Gelukkig kun je, als je wilt blijven bewegen op een verantwoorde en prettige manier, meedoen met het op maat gemaakte online bewegingsprogramma 'Move Well Flow'. Juist in deze tijd is het belangrijk iets te doen dat niet alleen verstandig is, maar ook plezierig.

*1 gratis proefles en nu, tot 1 juni, € 5,- per les.

Ben jij 55+ en wil je je lichaam zo goed als mogelijk kunnen én blijven gebruiken? Heb je pijn, denk je dat je niet kunt dansen of ben je wellicht bang om te vallen tijdens een dansles? Move Well begeleidt jou te bewegen vanuit jouw eigen kracht. Iedereen is anders en wordt tijdens de les uitgenodigd om op zijn of haar manier te bewegen; groot, klein, zacht of swingend, zittend op een stoel of staand in de ruimte.  Alles kan en alles is goed vanuit je woonkamer, keuken of waar dan ook!

Aanmelden kan via de website 1stMove, zie link onder: 

https://1stmove.nl/

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 06-41591889

 

 

Kijk ook hier. op onze website.