Het bestuur van de Reuma Patiëntenvereniging Rotterdam en omstreken heeft dringend behoefte aan nieuwe bestuursleden.

Het huidige bestuur bestaat uit slechts drie leden, waarvan twee met een lange staat van dienst. Wanneer één van deze leden uitvalt, dan komt het voortbestaan van onze vereniging in gevaar. Daarmee zouden ook al onze activiteiten beëindigd moeten worden.

Voor de vele deelnemers aan deze oefengroepen zou dat een kleine ramp betekenen.

Wij hopen dat u het zover niet zult laten komen en nodigen u van harte uit om u op te geven als lid van het bestuur.

De hoeveelheid tijd die nodig is voor de invulling van een bestuursfunctie is beperkt. We vergaderen 10 keer per jaar ca 1,5 uur per keer. Voor de contacten met andere organisaties, zoals Reuma Nederland, RZN en collega-besturen in de regio is ca 1 werkdag per maand nodig.

Alles bijeen kan gerekend worden op een tijdsbeslag van ca 2 volle dagen per maand.

Wanneer dit u aanspreekt en u hebt een reumatische aandoening, kunt u contact opnemen met onze secretaris, mevrouw Marianne Hagendoorn,

Bereikbaar onder telefoonnr. 0651816269.

Het bestuur:

Mevrouw Joke de vries (interim voorzitter)

De heer Aad Dolder (penningmeester)

Mevrouw Marianne Hagendoorn (secretaris)