Hydrotherapiegroep Zevenkampse Ring zoekt nieuwe leden.
De reumazwemgroep Zevenkampse Ring heeft de laatste maanden enkele leden verloren.
Daarmee is de groep door gebrek aan leden in de gevarenzone gekomen.
Opheffing van deze zwemgroep betekent voor de leden verlies van oefenmogelijkheden.
Hydrotherapie is een oefenvorm in verwarmd water van ca 30 graden Celsius, waarbij door bewegen in water een heilzame werking op gewrichten en spieren optreedt. Het nut van deze therapie is dat bewegen beter gaat.
Hebt u belangstelling neemt u dan contact op met Piet Valkenburg die de coördinatie van deze groep doet. Hij is bereikbaar via telefoon: 010 4504848. Of met een van de bestuursleden.
U kunt zich ook opgeven door middel van een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.